Álláshirdetés

Szerintünk a legmenőbb munkahelyen, remek fizetésért, és mindössze néhány feltételnek kell megfelelned

Neked is lételemed az autószerelés? Szeretnél egy igazán profi és jó fej csapat tagja lenni? Akkor olvass tovább, mert a Csergő Kft., hazánk Opel, Ford és Chevrolet szakértője autószerelő kollégát keres…

Legfőbb célunk, hogy aki hozzánk betér, nálunk vásárol, vagy partneri kapcsolatba lép velünk, abban a megbízható, hiteles és baráti légkörben részesüljön, mely áthatja a Csergő Kft. Olyan társat keresünk a közös utunkhoz, aki segít szakértelmével biztonságosabbá és élhetőbbé tenni a hazai közlekedést.

Kezdjük azzal, hogy mi vár Rád az elején és mi is pontosan a munka…

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ügyfeleink valóban elégedettek legyenek, ezért olyan kolléga jelentkezését várjuk, aki legalább 3-5 éves tapasztalattal rendelkezik az autószerelés világában, illetve autószerelői végzettsége van.

Opel, vagy Ford motordiagnosztikai, esetleg klímaszerelési ismereteket mindenképp előnynek tekintünk, ahogy az F-gáz vizsga és emelőgép kezelői vizsga meglétét is.

Egy igazán belevaló autószerelőt keresünk, aki megbízható, szereti, amit csinál, képes önállóan és csapatban is dolgozni, és nyitott személyiség.

Kik vagyunk mi és miért éppen hozzánk csatlakozz?

A Csergő Kft. a legnagyobb választékkal rendelkező független Opel alkatrész kis és nagykereskedelem, és szerviz Magyarországon. A kivételes rajongás, melyet az általunk képviselt márkák iránt érzünk, arra kötelez bennünket, hogy a legjobb minőségű gyári, illetve gyári után gyártott alkatrészeket biztosítsuk ügyfeleink számára.

Példátlan infrastruktúrával és kimagasló szakmai felkészültséggel rendelkezik szervizünk. A munkánk a szenvedélyünk, és ez a szenvedély teszi rendkívülivé azt a kapcsolatot, mely ember és gép között született.

Kollégáink mindegyike feddhetetlen előéletű és nagy tudású, amelyet erkölcsi bizonyítvánnyal és referenciamunkákkal is tudnak igazolni. Kérlek ezekkel Te is szedd össze, amikor eljössz hozzánk az állásinterjúra.

Jöjjön a legizgalmasabb rész: ezt kínáljuk Neked… meg fogsz lepődni

Mint fentebb olvastad, nem egyszerűen alkalmazottakat keresünk a mindennapi munkavégzéshez, hanem olyan társakat, akikkel hosszú éveken át együtt tudunk működni. Partnerként kezelünk mindenkit, ami azt jelenti, hogy minden helyzetben számíthatunk egymásra.

Ahogy az ügyfeleinknél is a tökéletes elégedettségre törekszünk, úgy kollégáinkat is kiemelten megbecsüljük:

igazságos fizetést kínálunk és kiemelten elismerjük a jó teljesítményt.

Ahhoz, hogy ki tudd hozni magadból a maximumot színvonalas munkakörülményeket és professzionális eszközparkot biztosítunk. Csapatunk felkészült szakemberekből áll, így a szakmai háttértámogatás is adott lesz. Ráadásul könnyen megközelíthető, frekventált helyen vagyunk, így a közlekedés sem fog problémát jelenteni.

Hogyan leszel csapatunk tagja?

Nézd át weboldalunkat, hogy még több információt megtudj rólunk és küldd el az önéletrajzodat a orsolya.puskas@csergoe.hu email címre. Kérlek a tárgymezőben tüntesd fel, hogy autószerelő állásra jelentkezel, de az is jó megoldás, hogy egyszerűen kitöltöd a lentebbi űrlapot!