Autóklíma tisztítás és feltöltés

Az autókban a klímaberendezés könnyen megteremti azokat a körülményeket, amelyek optimálisak a mikroorganizmusok elszaporodásához. A rendszer nehezen hozzáférhető, nedvesebb részei ideálisak a baktériumok, gombák, különféle vírusok számára. Ezért sem szabad elhanyagolni a klímát és rendszeresen ellenőriztetni, kitisztíttatni, hiszen a légáramba bekerülő kórokozók még allergiás reakciókat is kiválthatnak, ezen felül a klíma teljesítménye is lényegesen lecsökken és nem fog megfelelően üzemelni.

Autó szellőző nyílás 
Ha büdös jön a szellőzőkből, az biztosan nem jó jel. A tisztítást érdemes szakemberekre bízni!

Tehát az autóklíma karbantartása nem csak azért fontos, hogy hatékonyan működjön és megőrizze az autó értékét, hanem elsősorban egészségünk megóvása érdekében.
Mindenképp javasolt az őszi hónapokban elvinni egy átfogó és alapos ellenőrzésre, tisztításra!

Szervizünk most rendkívüli akcióval, hihetetlenül alacsony áron, mindössze 9.650 Ft-ért, várja önt, hogy autójának klímaberendezését szakszerűen és alaposan kitisztíthassuk!

Éljen a lehetőséggel és ne hagyja ki fantasztikus ajánlatunkat!

Szakszerű klímatisztítás 
Szakszerű klímatisztítás

A munkafolyamat elvégzésével teljesen megtisztul a berendezés és vele együtt elillannak a kellemetlen szagok, de a baktériumok, vírusok is eltűnnek.

A következő problémák észlelésekor is javasolt mihamarabb felkeresni egy szakembert:

  • Ha nagymértékben párosodik télen a szélvédő
  • Nem elfogadható a hűtés minősége
  • Furcsa hangokat ad ki működés közben
  • Kellemetlen szagokat észlelünk

Ha azt érzékeljük, hogy a hűtés a megszokottól eltérő, és gyengébb, akkor valószínűleg elfogyott a hűtőközeg. Ebben az esetben is látogasson el hozzánk bizalommal, hogy gyorsan és hatékonyan, óriási árengedménnyel, orvosolhassuk a problémát!

A pollenszűrő nem része kedvezményes ajánlatunknak!

A további extra szolgáltatások áraival kapcsolatban bátran keresse munkatársainkat!

A klímatisztításkor erősen javasolt a pollenszűrőt is kicserélni, mivel egy idő után annyira elhasználódik, koszossá válik, hogy az áteresztő képessége már nem lesz megfelelő, ráadásul az utastér légterének minősége is rosszabbodik. Ezzel is csökken a klíma hatékonysága, hiszen egy pollenszűrő nagymértékben meghatározza a klímaberendezés eredményes működését Az új pollenszűrővel hosszú ideig megoldódik ez a probléma.

Megkérnénk a kedves ügyfeleket, hogy bejelentkezéskor és árajánlatkéréskor legyenek szívesek jelezni az autó típusát, ha nem Opelről van szó, valamint a pollenszűrőre tartott igényüket is! Kérjük tájékoztassák kollégáinknak, hogy a pollenszűrőből elegendő lesz-e az utángyártott, vagy ragaszkodnak a gyárihoz, illetve hagyományosat esetleg aktív szeneset szeretnének-e!