Ford és Opel olajcsere, Budapest – akció

Akciós Ford olajcsere és Opel olajcsere 
Motorolaj

Vállaljuk bármely Opel és Ford típusú gépjárművek olajcseréjét ( olajcsere Budapest ) kedvező árak mellett! Az árak minden esetben gyári olajszűrővel értendők. Utángyártott, vagy identikus szűrő esetén az ár csökkenhet. Az árak a szerelés költségét is tartalmazzák!

Miért érdemes az olajcserét márkakereskedőnél elvégeztetni?

Mivel az olajcsere fontos szerepet játszik a gépjármű teljesítményében, csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a káros-anyag kibocsátást valamint meghosszabbíthatja a motor élettartamát.

Mikor esedékes az olajcsere?

Az autó fenntartásának szerves része a rendszeres olajcsere. Néha azonban hajlamosak vagyunk alábecsülni az olajcsere fontosságát, pedig a folyamat nagyban meghatározza a jármű teljesítményét és élettartamát. A gépjárművekben sok a gyorsan mozgó alkatrész, a motorolaj pedig hozzájárul a zavartalan működéshez, valamint ahhoz, hogy ezek az alkatrészek ne súrlódjanak egymással. A minőségi motorolaj fontos a kopás minimalizálásához. A túlhasznált olaj lerakódásokat okozhat, amely rontja a kenés hatásfokát.

Az olajcserére vonatkozó pontos javaslatok a gyártó által kiadott útmutatóban megtalálhatóak, de általános szabályként érdemes minden 10 000-15 000 kilométer megtétele után elvégeztetni, vagy legalább évente egyszer. Fontos szem előtt tartani, hogy bizonyos autók, különösen az idősebb modellek vagy az extrém időjárási körülmények között használt járművek, több figyelmet és gyakoribb olajcserét igényelhetnek.

A szakemberek általában azt ajánlják, hogy mindig vegyük számításba a gyártó tanácsait az olajcserével kapcsolatban, viszont figyeljünk autónk különféle jelzéseire is. Elképzelhető például, hogy a motor furcsa hangot ad ki vagy romlik a jármű teljesítménye, ilyenkor is célszerű ellenőrizni az olajszintet és az állapotát.

Cserénél az olajszűrőre is gondoljunk, ugyanis megszűri az olajban lévő szennyeződéseket, amelyek károsíthatják a motort. Ha a szűrőt nem cserélik ki időben, az teljesen eltömődhet, és nem tudja ellátni a feladatát.

Olajcsere budapesti szervizünkben gyorsan igénybe vehető előzetes bejelentkezést követően.

Ajánlatkéréshez kattintson ide

További márkák és típusok esetében is vállaljuk az olajcserét. Érdeklődjön a weboldalunkon olvasható elérhetőségeink bármelyikén!