Akciós átvizsgálás és gumi átszerelés

Az ön biztonsága érdekében szervizünk teljes körűen átvizsgálja autóját, hogy minden hiba a felszínre kerüljön, még a legkisebbek is, ezzel megakadályozva, hogy később még nagyobb károk alakuljanak ki.

Az autógumik állapota sem mindegy, nagy szerepet játszanak a biztonságos közlekedésben és a balesetek elkerülésében. Éppen ezért a gumikat is rendszeresen ellenőriztetni kell és még idejében elvégeztetni a cserét, gumijavítást, amit szervizünk is vállal, felettébb kedvező árak mellett!

Rendkívüli AKCIÓ keretén belül most az átvizsgálás, állapotfelmérés és a teljes gumi garnitúra kicserélése, most hihetetlenül kedvező áron érhető el ügyfeleink számára, ami 50 %-os árengedményt jelent, tehát bruttó 18.288 Ft. Az árban benne van a felnire átszerelés és a centrírozás is.

Ne hagyja ki szenzációs ajánlatunkat, szenteljen kellő figyelmet autójára nézve is, hiszen rengeteg problémától kímélheti meg magát és környezetét!

Akciós átvizsgálás és gumi átszerelés
Gépjármű átvizsgálás és gumiabroncs átszerelés

Az Opel gépkocsikon kívül vállaljuk még Ford, Chevrolet és más egyéb típusú autók átvizsgálását is!

A szolgáltatás tartalma:

  • Ellenőrizzük a motorolaj, kormányszervó, ablakmosó, hűtő-, és fékfolyadék állapotát, mennyiségét.
  • Megnézzük a gumiabroncsok károsodásának mértékét, a fékek állapotát, guminyomást, mintázat kopását, illetve hogy megvan-e a pótkerék és milyen állapotban van, de még azt is, hogy a gumiabroncsokhoz tartozó javító szettek darabjai rendelkezésre állnak-e.
  • Nagyon fontos megvizsgálni az ablaktörlők, szélvédők, üvegek, visszapillantó tükrök állapotát, valamint a külső és belső világítás megfelelő működését. Ezek elengedhetetlen egységei annak, hogy teljes mértékben lássunk és jól látszódjunk!
  • Alaposan átnézzük a karosszériát, nincs-e rozsdásodásnak kitéve, nem-e sérült meg, és vetünk egy pillantást a gépkocsi alvázára is.
  • A futómű felmérése sem maradhat ki, megnézzük az állapotát a féltengely gumiharangoknak, szilent blokkoknak, gömbfejeknek. A kipufogórendszerek és lengéscsillapítók ellenőrzéséről sem feledkezhetünk meg, utóbbinál lényeges a tömítettségi és működési szempont is. Erre a feladatra lengéscsillapító vizsgáló berendezést használunk.
  • A legfontosabb a fékek állapotának alapos átvizsgálása, mennyire vannak elhasználódva az első, hátsó fékbetétek, tárcsák, és a kézifék mennyire funkcionál rendeltetésszerűen. Mindezek mellett műszeres fékhatás vizsgálatot is végzünk.
  • A teljes körű állapotfelmérésbe az akkumulátorok ellenőrzése is beletartozik.

Ha kérdése merülne fel, vagy időpontot szeretne foglalni, hívjon minket bátran, készséggel állunk rendelkezésére!

*Kivételt képeznek a könnyűfém felnivel rendelkezők, sajnos ebben az esetben nem tudjuk vállalni a gumi egyik felniről másikra való szerelését, hiszen ezek a típusúak meglehetősen sérülékenyek és speciálisabb eljárást igényelnek, viszont sima kerék cserét itt is vállalunk.