Karosszéria javítás

A karosszéria alkatrészeihez soroljuk a motorháztetőt, lökhárítót, az ajtót, sárvédőt, küszöböt, visszapillantó tükröt, lámpát, fényszórót, hűtőt, de még a díszlécek és a csomagtartók is ide tartoznak. Karosszéria alkatrészekből is megkülönböztetünk utángyártottat, és természetesen eredetit. Amikor autókarosszéria javításról van szó, az nem jelent mást, mint a szükséges karosszéria elem beszerzését, és a hibással való kicserélését. Karosszéria javítási munkálatok közé tartozik a horpadásjavítás is, amit sokan házilag próbálnak orvosolni, pedig ehhez elengedhetetlen a megfelelő szakértelem.

Karosszéria javítás
Szerviz szolgáltatások

A karosszériával kapcsolatos javítási árak az alkatrészek költségeiből és a munka díjából tevődnek össze. A karosszéria alkatrészek folyamatosan fejlődnek, a technológiai innovációval együtt.

A karosszériához tartozó legfontosabb elem a padlólemez, ami egy nagy kiterjedésű fémlemez préselve. Erre kerül ráépítésre a futómű, a hajtáslánc, ami a motort, sebességváltót, és a meghajtás egyéb részeit jelenti, valamint a többi alkatrész. Tehát a padlólemeznek a kialakítása több dolgot is meghatároz, például azt is, hogy hol lesz a pontos helye a legfontosabb alkatrészeknek. Egy új modell esetében a padlólemez megtervezésének a folyamata a legösszetettebb rész.

A személygépjárműveknél az önhordó karosszéria a legelterjedtebb, ahol a padlólemez helyettesíti az alvázkeretet, amely magába foglalja a hordozó részeket, csomagtérfeneket és a kerékdobokat. A szerkezethez rögzítésre kerülnek a középső tartóoszlopok, valamint a tetőkeret, tető, sárvédő is.
Használat közben, bizonyos idő elteltével, a karosszéria rozsdásodásnak indul és megeshet, hogy valami cserére szorul, amiben márkaszervizünk készséggel segít önnek.

Nem csak kiváló szakembereink vannak, hanem egy tökéletesen felszerelt, hatalmas szerelőműhelyünk is, valamint több száz minőségi alkatrészekből álló raktárkészletünk. Magas színvonalat képviselünk, amiben speciális célszerszámaink ugyancsak segítségünkre vannak.

A felmerülő igényekre mindig igyekszünk gyorsan és precízen reagálni!

Keressen minket bátran!

 Szerviz nyitva tartás:

  • Hétfőtől csütörtökig: 07.30 – 16.30
  • Péntek: 07.30 – 14.30

Karambolos javításunkról bővebben itt olvashat.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

Remélem nemsokára elégedett Ügyfeleink népes táborában köszönthetem!

Üdvözlettel:

Kis-Tót Vince
Szervizvezető