Év végén jellemzően mindenki egy kicsit rohanva éli az életét. Hiszen ilyenkor ugyanúgy helyt kell állnod a munkában, emellett pedig az ünnepekre is készülnöd kell, hogy a karácsonyfa alatt minden a legnagyobb rendben legyen. A kapkodás hatványozottan igaz a kisgyermekes családok esetén, hiszen a csöppségek számára igazán varázslatos ez az időszak, melyet minden szülő igyekszik még emlékezetesebbé tenni.

Ebben a hajtós időszakban elengedhetetlen viszont, hogy a családi autód rendben legyen. Hiszen mi sem bosszantóbb, mint amikor pont a nagybevásárlás alatt robban le a hűséges négykerekű, roskadásig megpakolva ajándékokkal, vagy éppen az ünnepi menünek szánt finom falatokkal.

Kerüld el ezt a kellemetlenséget azzal, hogy még idejében, az adventi időszak előtt behozod Opel, Ford, Chevrolet autódat szakszervizünkbe. Mi tüzetesen át fogjuk vizsgálni, megállapítjuk az esetleges javítandókat, az alapos felmérés után pedig árajánlatot adunk, és fontossági sorrendben küszöböljük ki azokat a veszélyeket, melyek beleszólnának az ünnepi időszak nyugalmába…

Többek között az alábbiakat vállaljuk:

Állapotfelmérés; éves revíziók (garanciális időn túl, szervizkönyv vezetéssel); motor diagnosztika; vezérlés csere; műszaki vizsgára felkészítés, vizsgáztatás; alkatrész értékesítés; fényszóró beállítás; kuplung javítás; szélvédőcsere; műszeres fékhatás mérés; benzin üzemű járművekre zöldkártya készítés; karambolos javítás; részecskeszűrő tisztítás; klímatisztítás és javítás egyéb típusokra is.

Duplán jó hír számodra, hogy rendkívül kedvező árakkal dolgozunk, így tehát anyagilag is megéri minket választanod, a fennmaradó pénzt pedig nyugodt lélekkel tudod szeretteidre költeni, azzal a tudattal, hogy az autód is rendben van emellett.

Jól hangzik? Állj készen az ünnepekre egy maximálisan biztonságos autóval. Hozd be hozzánk a családi négykerekűt a Teve utca 44. szám alatti szervizünkbe, mi pedig mindent meg fogunk tenni, hogy a karácsonyod nyugodtabban és békésebben teljen. Év végén is csak a Csergő!