Egyeseknek csupán egy Opeljük van, azonban nem mindenki elégszik meg ennyivel. És vannak, akiknek a munkájukhoz szükséges az, hogy több Opellel induljanak harcba minden reggel. Így van, mostani írásunk az Opel flottával rendelkező cégvezetőkhöz szól elsősorban.

Miért is éri meg hozzánk fordulni Opel flotta kapcsán? Először is:

Cégünk már évek óta foglalkozik Opelek szervizelésével, valamint javításával. Szervizvezetőnk és szerelőink korábban márkaszervizekben gyűjtöttek hasznos tapasztalatokat, melyeket most nálunk kamatoztatnak.

Emellett pedig különféle kedvezményeket is találsz nálunk, valamint szerviz óradíjunk is kedvező. Továbbá ott van még műhelyünk is, mely kiemelkedik az Opel szakszervizek sorából.

5 darab csápos emelővel ellátott műhelyünk garantálja, hogy autóid a lehető leghamarabb sorra kerüljenek. Így minimális időt fognak a munkán kívül tölteni, céged produktivitása így nem csökken.

Nálunk megtalálod a legmodernebb diagnosztikai műszereket és célszerszámokat, így a legújabb Opeleket is nyugodt szívvel tudod ránk bízni, nem okozunk csalódást.

Akkor sem kell félned, hogyha flottád tagjai esetleg balesetet szenvedtek. Komplex karambolos javítási szolgáltatást nyújtunk, teljes körű, díjmentes kárügyintézéssel.

Legbüszkébbek azonban talán mégis raktárkészletünkre vagyunk. Itt több, mint 22 ezer alkatrészt tartunk folyamatosan készleten. A javításhoz szükséges alkatrészek a lehető legrövidebb idő alatt rendelkezésünkre állnak, általában csupán le kell emelnünk a polcról, legyen szó gyári, gyárival megegyező, vagy utángyártott alkatrészről.

Minket választva a céges flotta tagjai garantáltan jó kezekben lesznek majd, ahol a lehető legkevesebb időt töltik, mielőtt újra munkába állhatnak, kifogástalan állapotban.

Bízd ránk flottád tagjait is, válaszd a Csergőt!