Bár a nemzetközi listák és a megítélés alapján is az egyik legmegbízhatóbb autótípusnak számít a Ford, ettől függetlenül, ami elromolhat az el is romlik, és ilyenkor szervizbe kell vinned. Hozd el hozzánk a Csergőhöz: eredeti és utángyártott alkatrészek mellett szakértő kollégákkal is várunk. (És még van 4 titok a cikkben)

 

Ezernyi alkatrész

Féktárcsák, fékbetétek, hengerfejcsavarok, olaj- levegő – és üzemanyagszűrők mellett még rengeteg alkatrészre lehet szüksége az autódnak, csupa olyanra, amit eddig nehezen bírtál beszerezni, vagy ha sikerült rá kellett magad bízni a sarki szervizesre, aki esküdött, hogy még a héten kész lesz, az összeg is nevetségesen alacsonynak tűnt, hogy aztán mikor 2 hónap múlva végre elkészüljön, egy őrült összeggel álljon elő.

Mi olyan Ford szerviz és alkatrész kereskedő cég vagyunk, ahol nem követjük el az ehhez hasonló hibákat: ha hozzánk hozod az autódat, minden úgy lesz, hogy megbeszéltük. Összegyűjtöttünk 4 indokot miért a Csergo Ford szervizt válaszd.

 

Ezért hozd el hozzánk szervizbe a Fordodat

Íme néhány – máshol előforduló olyan bosszantó hiba, amit mi biztosan nem fogunk elkövetni, ha hozzánk hozod az autódat.

1: A konzerv kifejezése

Azokat a kifejezéseket és mondatokat tartjuk ilyennek, amin látszik, hogy begyakoroltak és úgy mondanak neked infót, hogy közben semmi infót nem kapsz. Megkérdezed, hogy „szerintetek mikor lesz kész az autó” a válasz pedig az, hogy „mindent megteszünk, ahogy csak tudjuk, szólunk”. Mi nem ezt válaszoljuk, hanem a lehető legpontosabban elmondjuk. Mivel a legtöbb Ford alkatrész raktáron van, ezért már csak „ütemezni kell a cseréjét”, az pedig kiszámolható.

2: Nincs hosszú várakozási idő

Tudjuk, hogy fontos számodra az autó ezért amilyen gyorsan csak lehet megjavítjuk akkor is, ha apróbb hibája van és akkor is komolyabb javításra szorul.

3: Komoly szakemberekkel javítunk

Olyan szakértő szerelőkkel javítjuk meg a Fordodat, akire mi is rábíznánk az autónkat. Odafigyelnek rá, és úgy javítják meg, hogy olyan lesz, mint újkorában.

4: Minden Fordot ismerünk kívül, belül

Megértjük azokat a speciális szervizeket, akik egy adott feladatra koncentrálnak (például kizárólag szélvédőcserére) de mi nem ilyen Ford szerviz vagyunk. Akármi is a feladat az autódon – át kell vizsgálni, futóműállítás, olajcsere, karosszéria javítás, vagy más – felmérjük, mondunk rá egy munkadíjat és anyagköltséget és ha okéztad, megjavítjuk az autódat. Akkorra amikorra ígértük.

 

Ha gond van a Fordoddal, ha bármilyen alkatrészt cserélni kell benne, vagy szeretnéd megjavíttatni akkor vedd fel velünk a kapcsolatot akár most, ne halogassuk, megjavítjuk!