Sokat vezetsz a munkád miatt, vagy a hobbid az, hogy szeled az utakat? A vezetési élményt befolyásolja a karosszéria, a gumik és ezek mellett az is, hogy milyen további külső és belső kiegészítőkkel van felszerelve az autó. Mostani cikkünkben pedig ezeket vesszük sorra, illetve ajándékötletet is szolgáltatunk ezzel.

Az egyik ilyen a könyöklő, mely a modern autókban szériatartozék, azonban a régebbi, 10-15 éves kocsikban sajnos nem mindig megtalálható. Ez tipikusan egy olyan kiegészítő, ami akkor tűnik fel, ha már nincsen, hiszen nincs hova pakolni például az olyan apróságokat, mint a pénztárca, vagy esetleg egy üveg víz.

Mi a véleményed a fóliázásról? Vannak, akik a törésgátló üvegfóliára esküsznek, de dizájn szempontjából is praktikus lehet a hasonló megoldás szélvédőre és ablakokra, mely megvéd a káros napsugaraktól, és az UV sugárzástól. De a karosszériára is érdemes fóliát helyezned, ami pedig a felverődő kövektől óvja meg hőn szeretett járművedet.

Gyakran mész hosszabb utazásra? Ilyenkor aranyat ér a csomagfogó háló. Ezzel biztonságosan tudod rögzíteni a csomagjaidat, mely sok helyzetben igen hasznos. Például a törékeny bútorokat költözésnél vagy nagybevásárlásnál, de egy balesetnél is életmentő lehet, hogyha nem repülnek előre a vezetőfülkéhez a rögzítetlen csomagok.

A leghasznosabb kiegészítők azonban kétségkívül a tolatóradar, valamint a GPS. Utóbbi az okostelefonokban is megtalálható, azonban sokkal kényelmesebb és praktikusabb, hogyha alapból a kocsiban van beleépítve. A GPS technológia emellett másban is hasznos, mivel segítségével nyomon tudod követni a lopott jármű útvonalát, mely így nagyobb eséllyel kerül vissza hozzád. A GPS alapú gépjárművédelem így leginkább a megelőzésről, valamint az utókövetésről szól.

A tolatókamera és -radar pedig a bizonytalan, vagy kezdő sofőröknek igazi áldás, hiszen parkolásnál jóval egyszerűbbé válik a folyamat. Manapság már kedvező áron tudsz külföldről is rendelni ilyen eszközt, és a beszerelés sem bonyolult.

Ezek a praktikus kiegészítők azonban csupán akkor tudják maximumra emelni a vezetés élményét, amennyiben magával az autóval is minden rendben van. Éppen ezért hozd el hozzánk átvizsgálásra, ahol a rejtett problémákra is fényt derítünk, és újjávarázsoljuk kocsidat – most 15 % kedvezménnyel minden szerviz szolgáltatásunk árából.

Ne tétovázz, keress fel minket mihamarabb: www.csergoszerviz.hu!