Tudod, miért fontos, hogy autód tökéletes állapotban legyen? Ezzel az értékét is jobban meg tudod őrizni, valamint mindig biztonságban tudod önmagad, és családodat is az utakon. Hogyan tudod mindezt elérni?

Nos, az első és egyben legfontosabb teendő az alapos átvizsgálás. Hiszen gondolj csak bele, az egészségi panaszoknál is folyton hangsúlyozzák a megelőzés fontosságát. Miért tennél másképpen az autód kapcsán, mellyel gyermekeidet szállítod reggel iskolába, este pedig edzésre, vagy haza?

Az átvizsgálás kapcsán pedig érdemes szakembert választanod rá. Tovább gondolva az orvosi párhuzamot, ott is szívesebben bízod magad szakemberre… Mi a legkisebb hibát is felderítjük, így elérve, hogy később még komolyabb károk alakuljanak ki.

Így tél előtt kardinális kérdés a gumik állapota, illetve a téligumi-csere. Ne kockáztass azonban elhasználódott abroncsokon, „húzva az időt” a téli szett felhelyezéséig, hiszen ezzel is a balesetet kockáztatod. Szerencsére ellenőrzésünk teljes körű, így gumiabroncsaid állapotát is felmérjük.

Szerviz

Szerviz

Megnézzük a gumiabroncsok károsodásának mértékét, a fékek állapotát, guminyomást, mintázat kopását, illetve azt, hogy megvan-e a pótkerék és milyen állapotban van, de még azt is, hogy a gumiabroncsokhoz tartozó javító szettek darabjai rendelkezésre állnak-e.

Természetesen a futómű felmérése sem marad ki. Megnézzük az állapotát a féltengely gumiharangoknak, és gömbfejeknek. A kipufogórendszerek és lengéscsillapítók ellenőrzéséről sem feledkezünk meg, utóbbinál lényeges a tömítettségi és működési szempont is. Erre a feladatra lengéscsillapító vizsgáló berendezést használunk.

Illetve, ha már biztonság… A legfontosabb ezen a téren a fékek állapotának alapos átvizsgálása, mennyire vannak elhasználódva az első, hátsó fékbetétek, tárcsák, és a kézifék mennyire funkcionál rendeltetésszerűen. Mindezek mellett műszeres fékhatás vizsgálatot is végzünk.

Láthatod, hogy igazán alaposan átvizsgáljuk szeretett családi autódat, és nem végzünk félmunkát. Bízd ránk bátran Opel gépjárműved, hogy nyugodt szívvel vezethess az utakon a téli havas-jeges körülmények között is.

Válassz minket gépjárműd átvizsgálásához!