Ha van autód, akkor előbb-utóbb szervizbe kell vinni. Ilyenkor általában elbizonytalanodunk, hisz minden műhelyben (elvileg) hozzáértő szakemberek vannak, minden szervizbe megjavítják az autódat: akkor mi alapján dönts egyik, vagy másik mellett? Íme, segítünk.

 

Milyen kényelmi szolgáltatásokat nyújt a szerviz?

Ma már fontos, hogy egy autószerviznek legyenek olyan kényelmi szolgáltatásai, amelyek túlmutatnak azon, hogy az autót kitakarítva adják vissza. Mi is igyekszünk minél kényelmesebbé tenni a szerviz szolgáltatásainkat, ezért éjjel-nappal lerakhatod a telephelyen az autódat és ha hosszú a javítás ideje, egyes estekben még bérautót is biztosítunk számotokra.

 

Értékelések

Ma már könnyen elolvashatod a különböző online fórumokon (a Google-ban, a Facebookon vagy akár a tematikus csoportokban), hogy a többiek mennyire voltak elégedettek az autószervizzel, mit tapasztaltak. Ezek alapján el tudod dönteni, hogy érdemes-e rájuk bízni az autódat.

 

A szolgáltatások

Amikor elviszed az autódat szervizbe akkor neked valószínűleg 1-2 (nagyszerviznél több) szolgáltatásra van szükséged, de árulkodó, hogy azon kívül még milyen szerviz szolgáltatásokat tudnak nyújtani. Mi vállalunk karambolos javítást, motordiagnosztikát (és meg is javítjuk a felfedezett hibákat) de akár a vezérléseddel is foglalkozunk.

 

Mennyire értenek az adott típushoz?

Döntő szempont lehet. Vannak autószervizek, amelyek bármilyen autót elvállalnak, vannak olyanok, akik kifejezetten egy márka szakértői. A Csergőnél mi az Opelekre szakosodtunk, abban vagyunk a legjobbak, ezért, ha Opeled van nálunk lesz a legjobb kezekben.

 

A szerviz ára

Ez egy nagyon összetett és bonyolult döntési pont. A túl olcsó árak kérdéseket vetnek fel a szolgáltatás minőségével kapcsolatban. A nagyon magas árak viszont pazarlóak, mert lehet, hogy ugyanazt a szolgáltatást olcsóbban kaptad volna meg. Vannak egyéb buktatók is, mert lehet, hogy valahol a rezsióradíj alacsonyabb, mint máshol viszont sokkal lassabban végzik el a munkát itt, mint máshol. Nincs olyan, akinek ne számítana az ár-érték arány. Kérj tőlünk árajánlatot és pontosan megmondjuk mennyibe kerül majd az autód javítása.

Ha elromlott az Opeled szeretettel várunk a Csergőnél, megjavítjuk, nézd meg mi mindenben tudunk segíteni.