Nagyon vártuk az idei Autó-Motor-Tuning Show-t, vagyis ismertebb nevén az AMTS-t, mivel a koronavírus sajnos az elmúlt években mindezt megakadályozta. Így viszont alkalmunk nyílt veletek is találkozni, valamint végre együtt lehetett a magyar autós társadalom. Az alábbiakban rövid élménybeszámolónk következik.

Idén is volt minden, mi szem-szájnak ingere. A jellegzetes AMTS hangulat már belépéskor magával ragadta az érdeklődőket. Hangos zene, jó csajok, és nem utolsósorban hihetetlen gépcsodák ragadták meg kicsik és nagyok figyelmét egyaránt. Természetesen a mi szívünknek legkedvesebbek az Opel, Ford, valamint Chevrolet típusok voltak.

Külön kiemelnénk azt, hogy ezúttal is volt veteránautós rész, hiszen rendkívül közel állnak hozzánk az olyan klasszikusok, mint a régi Opel Manta, Ascona, vagy akár az Omega. A Chevroleteknél a Camaro és a Corvette közül nehezen tudunk választani, illetve természetesen nincsen AMTS fullos Mustangok nélkül…

Múlt, jelen, és jövő autócsodái egy helyen, ez volt a szlogenje a rendezvénynek, melyet abszolút mértékben sikerült betartani. Ráadásul az egész eseményt belengte egy afféle „de jó újra itt lenni” hangulat, valamint a közelgő, esetleges negyedik hullám miatt mindenkiben ott volt, hogy érdemes kihasználni a lehetőséget egy ilyen remek programra.

Programokban pedig nem volt hiány, hiszen ezúttal sem maradt el a parkolóban a gumiégetés és a gymkhana show, de volt off-road, illetve hot rod bemutató is, az audio megoldások szerelmesei pedig a különféle hifiket csodálhatták ámulva.

A kor szellemének megfelelően pedig rendeztek elektromos autó kiállítást is, ez mondjuk 5 évvel korábban még szinte elképzelhetetlen lett volna.

Neked mi volt a kedvenc programod az idei AMTS-en? Láttad a Csergő standot a gyönyörű Opel Mantával? Melyik volt szerinted a leginkább király verda a rendezvényen? Kövess bennünket Facebookon, valamint hírleveleinkben is, hogy semmiképp se maradj le az autózás izgalmas híreiről, újdonságairól, menő Opelekről, valamint szerviz akcióinkról.

Kattints most: https://www.facebook.com/CsergoCentrum/!