Jürgen Klopp a világ egyik legjobban fizetett menedzsere. A neve szinte egybeforrt a Liverpoollal. Nem csoda, hiszen az elmúlt években sikert sikerre halmozott a világ legerősebb bajnokságában ezzel minden évben a Bajnokok Ligája főtáblájára varázsolta a csapatot. Megengedhetne magának egy szuperautót, de egy Opel Insigniával járt. Vajon miért?

 

Ilyen autókkal járnak a Liverpool játékosai

Angliában más légkör veszi körül a futballt, mint itthon: minden transzparens. A sztárjátékosok nem titkolják a fizetésüket, gyakran vacsoráznak – akár a szurkolókkal is – nyilvános helyeken, mindenki tudja ki a párjuk és milyen autójuk van. Megszokott, hogy a rajongók megállnak a stadion főbejáratánál – nincs morcos biztonsági szolgálat és vasrácsok sem – és megvárják az edzésről távozó játékosokat, akik ilyenkor szívesen osztogatnak aláírásokat.

Legutóbb hasonló történt: a liverpooliak a kamerák kereszttüzében egyenként hagyták el az Anfield Road-ot az autócsodáikkal: Range Roverekkel, Porschekkal, Bentley-kel a sztáredző Jürgen Klopp pedig egy Insignia Kombival.

 

Miért Opel Insignia?

Megvan rá a magyarázat. Az Opel szponzorációs szerződést kötött a Liverpool edzőjével, ezért – bármelyik – Opel autót kipróbálhatja és vezetheti. Nem is feltétlenül akart másikat, egy nemrég készült interjúban úgy nyilatkozott, hogy az Opel (Insignia) van olyan jó autó, hogy neki megfeleljen, nincs szüksége másikra. Egyébként valóban: az Insignia egy káprázatos autó szenzációs passzív védelmi rendszerrel. A kétzónás klíma alapfelszereltség, a méretei megfelelőek a menetteljesítménye pedig kiváló (ahogy a biztonsága is).

Persze az Opel is mindent megtesz azért, hogy növelje a márka népszerűségét: az Angliában Vauxhall márkanév alatt futó jobbkormányos Opelekból direkt Jürgen Kloppnak készítettek egy Opel logós változatot, így felismerhetőbb és beazonosíthatóbb lett az autó.

Egyébként Klopp és az Opel együttműködése már régről való, tavaly ünnepelte a 7. évfordulóját, a sztármenedzser akkor az új Opel Corsa és az e-Corsa bemutatóján vett részt, hogy aztán egy e-Corsával távozzon. És mindez nem marketing: Klopp – úgy tűnik – valóban elkötelezett az Opelek irányába: amikor az Opel Mokka-e-t próbálta ki azt mondta: „El sem tudjátok képzelni milyen remek autó”.

Szóval, ha Opelt vezetsz, olyan autómárkát vezetsz mint a világ jelenleg legnépszerűbb menedzsere. Vigyázz rá és ha mégis meghibásodik hozd hozzánk: https://csergoszerviz.hu/