A „látni és látszani” elvet nem győzzük hangsúlyozni kommunikációs csatornáinkon. Ehhez a kifogástalan állapotú fényszórók mellett arra is figyelned kell, hogy egyáltalán kiláss autód szélvédőjén.

Többen sajnos a kisebb repedések, kőfelverődések ellenére is simán vezetnek az utakon, „jól van az úgy” felkiáltással, pedig ezzel bizony saját magad mellett környezeted is veszélyezteted.

Nyáron mindez a probléma súlyosbodik a repülő rovarok megjelenésével, amelyek bizony alaposan be tudják szennyezni szélvédődet. Ehhez nyújt megoldást a nyári szélvédőmosó folyadék, mely kitinoldó tartalmával egykettőre eltünteti a nem kívánt szennyeződéseket. Ne felejts el tehát téliről nyári szélvédőmosóra váltanod.

Ránk azonban tudsz számítani szélvédők cseréje kapcsán is. Raktáron tartunk több száz oldalüveget, valamint első, és hátsó szélvédőket is. Régebbi, 5-10 éves Opelt vezetsz? Akkor sem kell aggódnod, hiszen széles raktárkészletünknek köszönhetően bármikor hirtelen „elő tudunk kapni” egy megfelelő szélvédőt, természetesen kifogástalan állapotban.

Ráadásul ezekhez akár az eredeti ár töredékéért is hozzá tudsz jutni, hiszen nálunk, a Csergőnél a kiváló minőség kéz a kézben jár azzal, hogy pénztárcád sem ürül ki teljesen a vásárlás után.

Ezeknek természetesen vállaljuk beszerelését is, legyen akár saját káros, vagy biztosítós. Bónusz jó hír azonban, hogy az első szélvédők beszerelését vállaljuk Opeleken kívül más autótípusokra is. Kiemelten rövid határidővel végezzük mindezt, hogy lehető legkevesebb ideig kelljen nélkülöznöd gépkocsidat.

Külön szakemberrel rendelkezünk karosszéria javítás, valamint szélvédőcsere kapcsán. Fordulj hozzánk bizalommal, hiszen csak így tudod elérni, hogy biztonságban érezd magad az utakon. Válaszd a Csergő Kft-t, ha autóüvegezésről van szó.