Budapesten több száz autószerviz van, szinte bármelyiket választhatod, ha valamilyen gond történik az autóddal és szeretnéd megjavíttatani (vagy elővigyázatos vagy és átnézetnéd). A sok autókereskedés közül biztos van olyan, ahova soha nem vinnéd az autódat és olyan is, ahova szívesen. Íme, összegyűjtöttünk néhány nyomós érvet, miért érdemes hozzánk hoznod.

 

Miért a Csergő a legjobb?

Észrevetted már milyen óvatosan kell bánni manapság a legjobb szóval? Amíg 20-30 éve ismertük a város legjobb fagyizóját, tudtuk, hogy ki a legjobb fodrász és azt is el mertük mondani melyik a legjobb étterem, vagy kocsma, vagy a XIII. kerület legjobb autószerelő műhelye, ma már nem illik. Mi sem tesszük, de elmondjuk, hogy mi az az öt dolog amiért hiszünk magunkban és amivel talán jobbak vagyunk mint mások.

 

Folyamatosan szuper tartalmakat adunk neked

Autószerviz vagyunk, de ha ellátogatsz a honlapunkra akkor minden héten újabb izgalmas, fontos, téged érdeklő cikkel várunk. A cikkek vegyesek: írtunk már az autóvásárlási nehézségekről, adtunk tanácsot mit vizsgáltass át nyáron az autódon ha hosszú útra mész, adtunk tippet hova vidd a bontásra ítélt autódat úgy, hogy ne te fizess, hanem pénzt is kapj érte, de még a guminyomásról is. Nem csak egy egyszerű szerviz vagyunk, szívesen adunk tanácsokat is.

 

Átvizsgálás

Furán hangzik, de felelősséget érzünk az autódért és ha úgyis elhozod hozzánk egy gumicserére, egyetlen szavadba kerül, hogy alaposan átvizsgáljuk azért, hogy ne érjen meglepetés. (Természetesen, ha találunk valamilyen hibát, szólunk és meg is javítjuk, de nem hibát keresünk: segíteni akarunk)

 

A rémisztő olajcsere

Az évek alatt felismertük, hogy a legtöbb autósnak egy rémisztő feladat az olajcsere: nem tudják mikor kell, milyen motorolaj való az autóba és egyébként sem biztos, hogy megvannak a szerszámok és a hely erre a (viszonylag koszos) munkára. (És akkor még nem beszéltünk arról mi lesz az olajjal). Talán éppen ezért az egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk az olajcsere: nincs is más dolgod, csak elhozni az autódat és megoldjuk. Sőt, van itt még valami: ha nyitvatartási időn kívül jössz sem gond, nálunk éjjel-nappal lerakhatod a kocsidat.

 

Úgy vigyázunk az autódra mintha a miénk lenne

Olyan empatikus munkatársakkal dolgozunk, akik pontosan értik és megértik, hogy számodra nagyon fontos az autód, ezért pontosan úgy dolgozunk rajta, úgy javítjuk meg, és úgy adjuk vissza, mintha a sajátunk lenne: tényleg mindenre figyelünk!

 

Ha baj van megmentünk

Tudjuk – és felkészültünk rá – hogy utazás közben bármikor történhet valami, amitől menetképtelenné válhat az autód. Éppen ezért éjjel nappal megmentünk: nincs más dolgod, mint felhívni minket, ha bajba kerülsz. Nem feltétlen ezért vagyunk a legjobb autószerviz de ilyet nem sokan tesznek.

 

Csak azt javítjuk meg amit kell. És annyiért, amit megbeszéltünk

Biztosan te is kerültél már abba a szomorú szituációba, hogy mondtak egy árat az autódra és később kiderült, hogy sokkal több lett a javítási díja, de erről nem szóltak neked (vagy csak akkor, amikor atomjaira volt szerelve). Nálunk ez elképzelhetetlen. Szerelők vagyunk, felmérjük mi a gond az autóddal, árajánlatot adunk és ha elfogadtad az ígért időpontra elkészül az autód. Szerintünk ezt így kell.

Ha szeretnéd jobban megismerni a szolgáltatásainkat akkor kattints ide, és döntsd el te: valóban mi vagyunk a XIII. kerület legjobb Opel autószervize?