Gyakran írunk cikkeinkben, hírleveleinkben, valamint Facebook oldalunkon az elektromos kocsik térhódításáról. Ennek a forradalomnak az egyik első zászlóvivője volt az Opel Ampera, mely még manapság is egy jó választásnak számít azok között, akik egy méretesebb, megbízható városi járművet szeretnének, mely környezettudatos megoldás a hétköznapi közlekedésben.

Az Ampera emellett még biztonságos is, hiszen jól szerepelt az Euro NCAP mérésén, melyben az autókat három biztonsági teszt alapján értékelik:

  • a frontális ütközés,
  • az oldalról való ütközés fallal és oszloppal
  • gyalogossal való ütközés

Ezek alapján a modell jól teljesített, hiszen a felnőtt utasok védelmének vizsgálatakor 85%-ot kapott az autó, a gyerekek esetében pedig 78%-ra értékelték.

A kocsi továbbá kényelmes felszereltségű is, hiszen belül bőrkárpit is megtalálható, valamint olyan extrák, mint a tolatókamera, a sávelhagyásjelző, a követésitávolság-jelző és a jelzőtábla figyelő. Műszerfalán két kijelző is helyet kap, így könnyedén nyomon követheted az akkumulátor töltési szintjét és így az aktuálisan megtehető távolságot is.

Az elektromos autók esetén a legfontosabb statisztika az, hogy milyen távot leszel képes megtenni vele. Az Ampera esetén az üzemanyaggal működő generátor termeli az áramot, így akár 500 kilométer is megtehető vele egyhuzamban.

Két vezetési módban vagy képes használni, az egyikben abszolút nem használ benzint, így nem bocsát ki semmilyen káros anyagot a környezetre. A másik módban az autó automatikusan átvált a kiterjesztett hatótávú üzemmódba, mindez az akkumulátor lemerülése esetén történik meg.

Te is büszke tulajdonosa vagy egy ilyen autónak? Keresd fel szervizünket, hiszen mi ennek a különleges kocsinak a javítását és karbantartását is vállaljuk, most 15% kedvezménnyel.

Kérj szervizajánlatot most: https://csergoszerviz.hu/opel-ampera-szerviz