2021 sokak számára az újrakezdés éve. Ez a megújulás az autóiparban is megjelenik, és bizony az Opel is vérfrissítést hajt végre egyes típusain. Az egyik ilyen az Opel Mokka, melyből 2021-ben érkezik a második generációs kiadás.

A közelmúlt Opeljeihez hasonlóan a Mokka is már a francia PSA birodalom keze nyomát viseli. Ennek megfelelően kisebb, és kompaktabb megjelenésű, mint akár elődje, vagy a franciák megjelenése előtt legyártott Opelek.

A méretcsökkenéssel valamennyire a célcsoport is változni fog. Eddig a Crossland X-el azonos paraméterekkel bírt, most már azonban sokkal inkább alternatíva azoknak, akik egy könnyen vezethető, szinte kizárólag városban használt SUV-t szeretnének.

A Mokka, igazodva a trendekhez, megvásárolható lesz benzines és diesel mellett elektromos kivitelben is. Az e-kocsiknál kulcsfontosságú az egy töltéssel megtett távolság, nos, a Mokka esetén nincsen okunk panaszra, hiszen akár 322 km-t is elérhetünk az Opel új büszkeségével.

Opel Mokka

Opel Mokka

Plusz segítség a könnyű használathoz a villámtöltő, mely segítségével fél óra alatt 80 százalékos töltöttségi szint érhető el. Ezek a funkciók kiemelten fontosak lehetnek azok számára, akik még csak kacérkodnak az elektromos autó beszerzésének gondolatával. Azonban száguldani ők biztosan nem fognak, hiszen ennek a változatnak a végsebességét 150 km/h-ban lekorlátozták.

Az Opelnek ezt az új típusát a hírek szerint már 2021-ben be tudod szerezni. Neked hogyan tetszik a kisebb, sportosabb, „lazább” Mokka? Szívesen vezetnéd, vagy másik Opelre esküszöl?

Bármilyen típust is hajtasz a mindennapokban, hozzánk bármikor hozhatod egy alapos átvizsgálásra, vagy szükség esetén szervizre. Mérd fel autód állapotát most, hogy biztonságban legyél az utakon. Várunk szeretettel szervizünkben!