A kismamák után talán az autó fanatikusoknak a legnehezebb olyan karácsonyi meglepetést találni, ami számukra hasznos, aminek örülnének, és még nincs nekik (sőt, talán titkon vágynak rá). Mi is autóbolondok vagyunk, így talán első kézből van néhány megfontolandó, segítő ötletünk a számodra.

 

Értéktartó ötleteket adunk

Szerintünk a karácsonyi ajándék nem attól szép és értékes, ha drága, ezért különös dologra vállalkoztunk. Olyan ötleteket gyűjtöttünk össze, amit máshol nem olvashatsz, ráadásul arra is figyelünk, hogy árkategória szerint ajánljunk számodra néhány megfizethető alternatívát.

 

Karácsonyi ajándékötlet autósoknak 5000 forintig (a személyes)

Az ötezer forint nem tűnik soknak, de szerintünk rengeteg szuper ajándékötlet belefér. Készíttethetsz neki például egyedi – az autója fényképével ellátott – bögrét, hógömböt vagy akár pólót is. Ezek olyan személyes ajándékok, amelyeken látszik, hogy gondolkodtál rajta, tettél érte és valóban egy kreatív dolgot szerettél volna ajándékozni. És emellett egyedi is, csak neki lesz ilyenje.

 

Karácsonyi ajándékötlet autósoknak 5000 forintig

Ha nem szeretnél személyes (azaz kifejezetten neki készült) ajándékot, akkor meglepheted egy kulcstartóval (de figyelj oda, hogy a kocsikulcsát hogyan lehet rá feltenni) vagy akár egy olyan Matchboxszal amelyik a saját autója, vagy ami a kedvence, amit soha nem vett meg magának. Jó ajándék lehet még egy illatosító vagy bármilyen autó ápolással kapcsolatos meglepetés is, mert ezekkel újjá tudja varázsolni szeretett járművét.

 

Karácsonyi ajándékötlet autósoknak 10 000 forintig

Tízezer forintért már tudsz ajándékozni biztonságot. Például egy teljes téli átvizsgálást, de ebbe az összegbe nálunk már majdnem belefér egy komplett olajcsere. Persze ennyiért már akár egy könyvvel, egy autó porszívóval, vagy Dash Cammel is meglepheted és minden gond nélkül belefér egy vezeték nélküli autós töltő is. Vagy akár ezek közül több apróság.

 

Karácsonyi ajándékötlet autósoknak 15 000 forintig

Szinte végtelen lehetőséged van. Ajándékozhatsz tőlünk biztonságot, például egy teljes átvizsgálást. Megveheted neki az előző kettő pontban olvasott ajándékok bármelyikét, de akár a kedvenc Xbox, PS autós játékával is meglepheted vagy a találhatsz többféle autós társast is már ennyiért.

Persze, a legjobb ajándék a biztonság: válassz bármilyen karácsonyi ajándékötletet is a téli átvizsgálásunkat érdemes átgondolod, mert lehet, hogy az egyik legértékesebb amit adhatsz: https://csergoszerviz.hu/